ПрАТ «ТД «Елтом»

Код за ЄДРПОУ: 34894709
Телефон: (0522) 35-83-53
e-mail: 34894709@tdchervonazirka.prat.in.ua
Юридична адреса: 25006, м.Кропивницький, вул.Чикаленка Євгена 1, корпус 2, оф.202
 
Дата розміщення: 27.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 27.04.2016
Кворум зборів** 100
Опис Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
1. Обрання робочих органiв зборiв та затвердження порядку проведення зборiв.
2. Звiт голови правлiння - виконавчого директора про результати фiнансово - господарської дiяльностi товариства за 2015 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
3. Звiт наглядової ради про дiяльнiсть за 2015рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
4. Звiт ревiзора, висновок ревiзора про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2015 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновку ревiзора.
5. Затвердження рiчного звiту товариства та порядку розподiлу прибутку (покриття збитку) за 2015рiк, визначення та розподiл планових показникiв прибутку на 2016рiк.
6. Про змiну назви ПрАТ "Торговий дiм "Червона зiрка".
7. Про внесення змiн та доповнень до "Положення про правлiння товариства", "Положення про наглядову раду товариства", "Положення про ревiзiйну комiсiю товариства" шляхом затвердження Положень Товариства в новiй редакцiї.
8. Про внесення змiн та доповнень до Статуту ПрАТ "Торговий дiм "Червона зiрка" шляхом затвердження його в новiй редакцiї.
Перелік питань щодо порядку денного затверджено наглядовою радою.
27.04.2016 року єдиним акціонером, що є власником 100% статутного капіталу ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" прийнято та письмово оформлено рішення №1/2016, що має статус протоколу загальних зборів акціонерів відповідно до вимог статті 49 Закону України "Про акціонерні товариства".
З першого питання порядку денного: слухали голову правління - виконавчого директора ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Ківерника В.А., який довів до відома учасників зборів результати діяльності акціонерного товариства за звітний період, перспективи роботи на 2016рік.
Рішення акціонера:
Звіт голови правління - виконавчого директора про результати фінансово - господарської діяльності товариства за 2015 рік затвердити.
З другого питання порядку денного: слухали голову наглядової ради ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Штутмана П.Л., який повідомив учасників зборів, що в звітному році наглядовою радою проводились засідання в кількості і у відповідності з статутом товариства. Наглядова рада приймала рішення в межах своїх завдань і компетенції.
Рішення акціонера:
Звіт наглядової ради про діяльність за 2015 рік затвердити.
З третього питання порядку денного: слухали ревізора ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Попова М.І., який доповів про проведені перевірки. Зазначив, що звітність ведеться відповідно стандартів бухгалтерського обліку, річний фінансовий звіт складено правильно, який достовірно відображає фінансовий стан товариства.
Рішення акціонера:
Затвердити звіт ревізора, висновок ревізора про результати перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за 2015 рік.
З четвертого питання порядку денного: слухали головного бухгалтера ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Замуренко Ю.В., яка довела до відома учасників зборів показники річного фінансового звіту товариства, планові показники прибутку на 2016 рік та запропонувала затвердити річний фінансовий звіт за 2015 р., планові показники прибутку на 2016р. та отриманий збиток за результатами діяльності Товариства в 2015 р. покрити за рахунок нерозподіленого прибутку минулих років.
Рішення акціонера:
1. Річний фінансовий звіт за 2015р. затвердити.
2. Планові показники прибутку на 2016р. затвердити.
3. Отриманий збиток за результатами діяльності Товариства в 2015 р. покрити за рахунок нерозподіленого прибутку минулих років.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.