ПрАТ «ТД «Елтом»

Код за ЄДРПОУ: 34894709
Телефон: (0522) 35-83-53
e-mail: 34894709@tdchervonazirka.prat.in.ua
Юридична адреса: 25006, м.Кропивницький, вул.Чикаленка Євгена 1, корпус 2, оф.202
 
Дата розміщення: 27.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Голова правління-виконавчий директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ківерник Вячеслав Анатолійович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 286534, 11.06.1997, Знамянським МРВ УМВС України в Кіровоградській області
4) рік народження*** 1972
5) освіта*** Вища
6) стаж роботи (років)*** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** керівник групи ПрАТ «Торговий дім «Червона зірка», ПАТ «Червона зірка»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.07.2013, безстроково
9) опис До повноважень голови правлiння-виконавчого директора вiдноситься керiвництво дiяльнiстю Товариства, представлення його iнтересiв у вiдносинах з iншими органiзацiями. Обов'язками голови правлiння-виконавчого директора є органiзацiя виконання завдань, наданих загальними зборами та наглядовою радою Товариства, забезпечення належного використання виробничих потужностей Товариства для рентабельної дiяльностi пiдприємства. Голова правлiння - виконавчий директор представляє Товариство без довiреностi у вiдносинах з iншими юридичними та/або фiзичними особами, державними та iншими органами, органiзацiями, установами. Iншi повноваження та обов'язки голови правлiння-виконавчого директора передбаченi статутом товариства. Розмiр оплати працi визначався посадовим окладом згiдно штатного розпису, iншої винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. Призначено (обрано) на посаду голови правління-виконавчого директора рішення №1 від 08.07.2013 р. єдиного акціонера, що є власником 100% статутного капіталу ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" та здійснює повноваження загальних зборів акціонерів відповідно до вимог статті 49 Закону України "Про акціонерні товариства". Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Замуренко Юлiя Володимирiвна,
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 868709, 07.12.2001, Кіровським РВ УМВС України в Кіровоградській області
4) рік народження*** 1976
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 14
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ПрАТ "КПК", заступник головного бухгалтера
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 16.02.2007, безстроково
9) опис До повноважень головного бухгалтера вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримання єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй Розмiр оплати працi визначався посадовим окладом згiдно штатного розпису, iншої винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. Займає посаду головного бухгалтера ПрАТ "Металит". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Штутман Павло Леонiдович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 606223, 05.02.1999, Ленiнським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження*** 1962
5) освіта*** Вища, Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування, 1984 рік, "Технологія машинобудування, металорізальні станки та інструменти", інженер - механік; Міжнародна школа бізнесу, міжнародний центр приватизації, інвестицій та менеджменту
6) стаж роботи (років)*** 25
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Попередні посади: Директор з розвитку ПрАТ "Гiдросила Груп", Генеральний директор АТЗТ "Гiдрокомплект"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.07.2013, 3 роки
9) опис До повноважень голови наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради. Як голова наглядової ради здiйснює повноваження по нагляду за дiяльнiстю керiвництва товариством, в межах повноважень, визначених статутом . Обов'язками голови наглядової ради є: керiвництво та координацiя дiяльностi наглядової ради для належного виконання наглядовою радою своїх функцiй, передбачених статутом товариства. Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. Призначено (обрано) до складу Наглядової ради рішенням №1 від 08.07.2013 р. єдиного акціонера, що є власником 100% статутного капіталу ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" та здійснює повноваження загальних зборів акціонерів відповідно до вимог статті 49 Закону України "Про акціонерні товариства" Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Калапа Сергiй Георгiйович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕВ, 313229, 21.06.2012, Ленiнський ВМ Кiровоградського МВ УМВС України в Кiровоградськiй обл
4) рік народження*** 1970
5) освіта*** Вища. Кiровоградський iнститут сiльськогосподарського машинобудування
6) стаж роботи (років)*** 15
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** голова правління-генеральний директор ПАТ "Червона зiрка"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.07.2013, 3 роки
9) опис Згоди на розкриття паспортних даних посадова особа не надала. До повноважень члена наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради ради. В складi наглядової ради здiйснює повноваження по нагляду за дiяльнiстю керiвництва товариством, в межах повноважень, визначених статутом Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. Призначено (обрано) до складу Наглядової ради рішенням №1 від 08.07.2013 р. єдиного акціонера, що є власником 100% статутного капіталу ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" та здійснює повноваження загальних зборів акціонерів відповідно до вимог статті 49 Закону України "Про акціонерні товариства". Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Стонога Валентин Михайлович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 597830, 25.11.1998, Кіровським РВ УМВС України в Кіровоградській області
4) рік народження*** 1951
5) освіта*** Вища. Кiровоградський iнститут сiльськогосподарського машинобудування
6) стаж роботи (років)*** 22
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** директор фiнансового управлiння ПрАТ "Гiдросила Груп", директор ТОВ "Маркет - кар'єра"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.07.2013, 3 роки
9) опис До повноважень члена наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради ради. В складi наглядової ради здiйснює повноваження по нагляду за дiяльнiстю керiвництва товариством, в межах повноважень, визначених статутом Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. . Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. Призначено (обрано) до складу Наглядової ради рішенням №1 від 08.07.2013 р. єдиного акціонера, що є власником 100% статутного капіталу ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" та здійснює повноваження загальних зборів акціонерів відповідно до вимог статті 49 Закону України "Про акціонерні товариства" Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада* Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Попов Михайло Iванович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 929026, 22.05.2002, Ленiнським РВ УМВСУ в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження*** 1962
5) освіта*** повна вища, закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування у 1984 році за спеціальністю "Технологія машинобудування, металорізальні станки і інструменти" та отримав кваліфікацію інженер-механік
6) стаж роботи (років)*** 18
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** директор ТОВ "КУА "Партнер-Iнвест"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.07.2013, 3 роки
9) опис Згоди на розкриття паспортних даних посадова особа не надала. До повноважень Ревiзора вiдноситься здiйснення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Обов'язками Ревiзора є забезпечення проведення своєчасних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi товариства шляхом складання висновкiв та актiв. Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. Обрано ревізором згідно рішення №1 від 08.07.2013 р. єдиного акціонера, що є власником 100% статутного капіталу ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" та здійснює повноваження загальних зборів акціонерів відповідно до вимог статті 49 Закону України "Про акціонерні товариства". Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

*** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова правління-виконавчий директорКіверник Вячеслав АнатолійовичЕА, 286534, 11.06.1997, Знамянським МРВ УМВС України в Кіровоградській області000000
Головний бухгалтерЗамуренко Юлiя Володимирiвна,ЕА, 868709, 07.12.2001, Кіровським РВ УМВС України в Кіровоградській області000000
Голова наглядової радиШтутман Павло ЛеонiдовичЕА, 606223, 05.02.1999, Ленiнським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.000000
Член наглядової радиКалапа Сергiй ГеоргiйовичЕВ, 313229, 21.06.2012, Ленiнський ВМ Кiровоградського МВ УМВС України в Кiровоградськiй обл000000
Член наглядової радиСтонога Валентин МихайловичЕА, 597830, 25.11.1998, Кіровським РВ УМВС України в Кіровоградській області000000
РевiзорПопов Михайло IвановичЕА, 929026, 22.05.2002, Ленiнським РВ УМВСУ в Кiровоградськiй обл.000000
Усього 0 0 0 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.