ПрАТ «ТД «Елтом»

Код за ЄДРПОУ: 34894709
Телефон: (0522) 35-83-53
e-mail: 34894709@tdchervonazirka.prat.in.ua
Юридична адреса: 25006, м.Кропивницький, вул.Чикаленка Євгена 1, корпус 2, оф.202
 
Дата розміщення: 28.04.2016

Річний звіт за 2015 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 29.04.2015
Кворум зборів** 100
Опис Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним: 1. Обрання робочих органiв зборiв та затвердження порядку проведення зборiв. 2. Звiт голови правлiння - виконавчого директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2014 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. 3. Звiт наглядової ради про дiяльнiсть за 2014рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. 4. Звiт i висновки ревiзора за 2014 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту i висновкiв. 5. Затвердження рiчного звiту товариства та порядку розподiлу прибутку (покриття збитку) за 2014рiк, визначення та розподiл планових показникiв прибутку на 2015рiк. 6. Про внесення i затвердження змiн та доповнень до Статуту ПрАТ "Торговий дiм "Червона зiрка" шляхом затвердження Статуту товариства в новiй редакцiї. 7. Про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом одного року з дня проведення загальних зборiв акцiонерiв, надання наглядовiй радi товариства повноваження щодо прийняття рiшень про визначення доцiльностi укладення значних правочинiв, визначення (погодження) iстотних умов значних правочинiв, визначення посадової особи, на яку буде покладено обов'язок щодо пiдписання та укладення таких правочинiв. Перелік питань щодо порядку денного затверджено наглядовою радою. Рішення по всім питанням прийнято єдиним акціонером, що є власником 100% статутного капіталу.
Прийняті рішення:
З першого питання порядку денного: слухали голову правління - виконавчого директора ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Ківерника В.А., який довів до відома учасників зборів результати діяльності акціонерного товариства за звітний період, перспективи роботи на 2015рік.
Рішення акціонера:
Звіт голови правління - виконавчого директора про результати фінансово - господарської діяльності товариства за 2014 рік затвердити.
З другого питання порядку денного: слухали голову наглядової ради ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Штутмана П.Л., який повідомив учасників зборів, що в звітному році наглядовою радою проводились засідання в кількості і у відповідності з статутом товариства. Наглядова рада приймала рішення в межах своїх завдань і компетенції.
Рішення акціонера:
Звіт наглядової ради про діяльність за 2014 рік затвердити.
З третього питання порядку денного: слухали ревізора ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Попова М.І., який доповів про проведені перевірки. Зазначив, що звітність ведеться відповідно стандартів бухгалтерського обліку, річний фінансовий звіт складено правильно, який достовірно відображає фінансовий стан товариства.
Рішення акціонера:
Затвердити звіт ревізора, висновок ревізора про результати перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за 2014 рік.
З четвертого питання порядку денного: слухали головного бухгалтера ПрАТ "Торговий дім "Червона зірка" Замуренко Ю.В., яка довела до відома учасників зборів показники річного фінансового звіту товариства, планові показники прибутку на 2015 рік та запропонувала затвердити річний фінансовий звіт за 2014 р. Дивіденди не нараховувати та не виплачувати. Планові показники прибутку на 2015р. затвердити.
Рішення акціонера:
Річний фінансовий звіт за 2014р. затвердити. Дивіденди не нараховувати та не виплачувати, Планові показники прибутку на 2015р. затвердити.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.